Fysiotherapiepraktijk Fysi-co en fitnessclub Fit35 onder één dak

Fit35 en Fysi-co onder een dak in WijchenOp 1 maart jl. verhuisde fysiotherapiepraktijk Fysi-co naar het pand van Fit35 Wijchen aan de Spoorstraat 40 in het centrum van Wijchen. Door meerdere disciplines onder een dak te hebben, biedt Fit35 hiermee een volledig pakket voor de sporter die in slechts 35 minuten een effectieve training heeft afgerond. Voor Fysi-co, voorheen gevestigd in de Saltshof, betekent het centrale locatie in het centrum van Wijchen. Een ruimere en meer complete fysiotherapiepraktijkruimte met volop mogelijkheden voor het bieden van oefentherapie; voor iedereen.

Fysiotherapiepraktijk Fysi-co

Bij Fysi-co kan men terecht met diverse soorten pijn-, spier- en gewrichtsklachten, (sport)blessures, en overbelasting. Maar ook bijvoorbeeld voor fysiotherapeutische revalidatie na diverse operaties. Samen met de patiënt wordt een persoonlijk behandelplan ontwikkeld. De fysiotherapeutische behandelingen kunnen bestaan uit algemene fysiotherapie, manuele mobilisaties, dry needling, oefentherapie, medical taping en sportmassage. Eigenaar en fysiotherapeut Marco Gommers: ‘Het mooie van de samenwerking is dat we elkaar kunnen versterken in kennis en kunde én dat mensen sneller van hun klachten af kunnen komen. Voor een fysiotherapeutische behandeling is het overigens niet nodig om bij Fit35 te sporten, iedereen kan bij Fysi-co terecht’. Meer weten over Fysi-co of een afspraak maken? Neem contact op via 0651380964 of kijk op www.fysi-co.com

Fit35 Wijchen

De fitnessclub Fit35 met Milon cirkel biedt een effectieve en snelle training. De frisse fitnessclub is sinds mei 2019 gevestigd aan de Spoorstraat 40 in Wijchen en uitgerust met de nieuwste en digitale fitnessapparatuur. Jeffrey Dirksen, eigenaar van Fit35: ‘Fit35 Wijchen is een kleinschalige fitnessclub of beter gezegd een fitness-boutique. Wij bieden een fitnessprogramma aan van slechts 35 minuten op een geautomatiseerd trainingssysteem. Dit wordt door onze trainers persoonlijk begeleid. Daarnaast hebben wij ook een voedingsconsulente in huis die specifiek kan inzoomen op de leefstijl van onze leden en nu bieden we dus ook fysiotherapie aan’. Meer weten over Fit35 of een afspraak maken? Kijk op www.fit35wijchen.nl