Over Fysi-co

Fysi-co is een algemene fysiotherapiepraktijk in het centrum van Wijchen. Bij deze praktijk kan men terecht met diverse soorten pijn-, spier- en gewrichtsklachten, (sport)blessures, en overbelasting. Maar ook bijvoorbeeld voor fysiotherapeutische revalidatie na diverse operaties. Samen met de patiënt wordt een persoonlijk behandelplan ontwikkeld. De fysiotherapeutische behandelingen kunnen bestaan uit algemene fysiotherapie, manuele mobilisaties, dry needling, medical taping en sportmassage. De fysiotherapiepraktijk is gevestigd in het pand van fitnessclub Fit35 Wijchen.

Vergoeding van de behandeling(en)

Fysiotherapeutische behandelingen bij Fysi-co kunnen worden vergoed via de zorgverzekeraar. Fysi-co heeft contracten gesloten met de meeste zorgverzekeraars. Neem contact op met Fysi-co om te vragen of uw zorgverzekeraar ook gecontracteerd is. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie, kunt u natuurlijk ook bij Fysi-co behandeld worden. De behandeling zal dan per factuur in rekening worden gebracht.

Fysi-co, praktijk voor fysiotherapie

Fysiotherapiepraktijk Fysi-co is 1 januari 2018 gestart. De praktijk is gevestigd in het centrum van Wijchen (Spoorstraat 40), in hetzelfde pand als fitnessclub Fit35, en is op diverse dagen geopend. Marco Gommers, algemeen fysiotherapeut, is de eigenaar van Fysi-co en heeft ervaring op het gebied van algemene fysiotherapie, met specifieke focus op de wervelkolom.
Uiteraard staat Fysi-co geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. Uitgangspunt bij het behandelen is de centrale positie van de patiënt tijdens het behandelproces, het ‘evidence based’ handelen (behandelen volgens de nieuwste beroepsinhoudelijke ontwikkelingen en met wetenschappelijk onderbouwing, rekening houdend met de voorkeuren van de patiënt) en het streven naar zelfredzaamheid van de patiënt.

Behandelmethode Fysi-co

Bij Fysi-co worden patiënten individueel behandeld en wordt er samen met de patiënt gewerkt om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan wordt er samen met de patiënt naar persoonlijke wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden gekeken. Met de behandelingen, fysiotherapeutische adviezen en oefeningen zorgt Fysi-co ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.