Medical taping bij hooikoorts

hooikoorts behandeling fysiotherapie fysi-coHet pollenseizoen is weer begonnen en dit is mooi voor de natuur, maar het kan erg vervelend zijn voor mensen met hooikoorts! Hebt u ook zo’n last van hooikoorts? Medical taping kan de oplossing bieden.

Ik maak gebruik van medical taping om de klachten te verminderen. Door de tape op een aantal plaatsen aan te brengen kan er via het zenuwstelsel een invloed worden uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied. Het meest ideaal is om de tape voor het hooikoortsseizoen aan te brengen. Wanneer u de klachten al heeft kan de tape ook worden aangebracht tijdens de klachtenperiode.

Na het aanbrengen kan de tape een aantal dagen tot een week gedragen worden. Eenmaal tapen kan voldoende zijn om de rest van het hooikoortsseizoen klachtenvrij te zijn. Wanneer de klachten aanhouden kan vaker tapen een optie zijn.

Hooikoorts behandelen medical taping Fysi-co Wijchen

Medical tape bevat geen medicinale toevoegingen en toch blijkt uit een eerste inventarisatie (pilot in 2016) dat 84% flinke verlichting heeft door Medical Taping bij hooikoortsklachten.

Interesse of meer informatie? Neem contact op met Fysi-co in Wijchen!